LOCALITZA’NS

Estem al Ptge. Sant Ramon, núm. 2 de Viladecans

Tel. 93 659 14 56

ateneupicasso@viladecans.cat


Per arribar en cotxe des de Barcelona, per l’autopista C-32 direcció  Castelldefels, Sitges,  agafar la sortida 52 direcció Sant Boi Sud o Viladecans nord . A la rotonda prendre la tercera sortida  en direcció Carretera Santa Creu de Calafell. Continuar per la carretera C-245, passar dues rotondes i girar a la dreta direcció Rambla Modolell, després girar a l’esquerra al carrer Sant Antoni.

Si veniu de Castelldefels, agafar la sortida 50, girar a la dreta direcció Avinguda Generalitat, C-245 i a la rotonda agafar la quarta sortida i continuar en aquesta via. Girar a la dreta direcció Rambla Modolell, després girar a l’esquerra al carrer Sant Antoni.

En autobús, agafeu el L87 o bé el L86 des de Barcelona,  baixeu a la parada C/Marià Sanjuan Cuchi-Pompeu Fabra i camineu fins Passatge San Ramon, número 2. Des de Castelldefels, agafeu els autobusos L99, L96 o L97, baixeu a la parada  Plaça Europa i camineu fins Passatge San Ramon, 2.

Des de l’estació de Renfe, agafeu els autobusos VB1 o el VB2, baixeu a la parada C/Marià Sanjuan Cuchi-Pompeu Fabra i camineu fins Passatge San Ramon, 2